ОСТАННІ НОВИНИ

“Пам’ятка” допоможе підприємцям боротися з незаконними перевірками

|

Збірник основних законодавчих актів щодо проведення перевірок контролюючими органами під назвою “Пам’ятка щодо основних підстав для проведення перевірок суб’єктів підприємницької діяльності” було представлено на сьогоднішній прес-конференції “Співпраця бізнесу і влади: влада обіцяє допомогти, бізнес має сказати чим”.

Окрім законодавчих документів “Пам’ятка” також містить номера телефонів, за якими усі охочі можуть звернутися по допомогу. За словами Голови Асоціації роботодавців Львівщини Зеновія Бермеса, запроваджено також телефонну “гарячу лінію”, яка допоможе контролювати процес перевірок суб’єктів підприємницької діяльності контролюючими органами.

Проте наразі “Пам’ятка” залишається лише ініціативою Асоціації роботодавців Львівщини. З керівників державних органів області, які, за задумом організаторів, мали б підписати “Пам’ятку” – а це Львівська облдержадміністрація, податкова, міліція, СБУ, прокуратура, – лише голова ЛОДА беззаперечно виступив у підтримку документа. Що знову ж таки гальмує діалог між підприємцями та контролюючими органами. Безсумнівно, що “Пам’ятка”, підписана керівником відповідної структури, могла б стати для підприємця важливим аргументом у розмові з конкоетними виконавцями, що здійснюють перевірку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *