ОСТАННІ НОВИНИ

Компанія “Метро” збудує у Львівській області два центри оптової торгівлі

|

Проект побудови двох центрів гуртової торгівлі вартістю 200 млн. гривень обговорили сьогодні генеральний директор компанії “Метро Кеш енд Керрі Україна” Аксель Лухі та голова обласної адміністрації Олександр Сендега, повідомляє прес-служба ЛОДА.

“Я хочу наголосити на тому, що компанія “Метро” не стане конкурентом місцевій роздрібній торгівлі. Ми працюємо у сфері оптової торгівлі, а тому орієнтуємось на іншу категорію клієнтів”, – зазначив під час зустрічі генеральний директор “Метро. Кеш енд Кері Україна”.

За словами Акселі Лухі, стратегія компанії зорієнтована на підтримку регіонального бізнесу, адже 90 % товарів будуть закуповуватися у місцевих постачальників. Будівництво торгівельного центру триватиме 6 місяців, а тендер на право будівництва проводитиметься серед львівських будівельних компаній. З приходом “Метро” Львівщина також отримає суттєві податкові вливання, переконаний Аксель Лухі. Уже найближчим часом представники компанії та керівництво обласної адміністрації підпишуть рамкову угоду, в якій будуть обумовлені аспекти інвестиційної співпраці.

Наразі торговий центр одного з світових лідерів цього ринку відкрито в Києві, а ще два будуються в Харкові та Дніпропетровську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *