ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак спростовує звинувачення щодо квартири та машини

Ратуша-ForUm

|

Голова Львівської облради Михайло Сендак спростовує вчорашні звинувачення голови ЛОО СДПУ(о) Ігоря Шурми стосовно квартири та машини. За його словами, квартиру на вулиці Дорошенка 57 купило для нього управління капітального будівництва ОДА і зараз вона є власністю облради, а не його особисто. “Згідно із законом “Про місцеве самоврядування”, голові облради належить квартира під кількість членів сім’ї, але я від неї відмовився” – наголосив Михайло Сендак.

Він також продемонстрував заяву-звернення до голови Львова Любомира Буняка з проханням скасувати рішення про передачу йому цього помешкання. Крім того, за його словами, згідно з фінансово-господарською перевіркою, яку проводили після мітингу 30 жовтня, не зафіксовано порушень чинного законордавства щодо придбання квартири. Подальшу її долю вирішуватиме сесія облради.

А щодо „мерседеса“, то Михайло Сендак наголосив, що з 4 вересня він з гаражу не виїжджає. Договір, який підписав ще його попередник Сенчук з ОДА (відповідно до нього машина має перейти на баланс облдержадміністрації) добіг свого терміна ще 1 вересня 2003 року. Відтак Сендак виступив з ініціативою продажу автомобіля, який було придбано за 155 тисяч доларів. Сьогоднішню його вартість експертна комісія оцінила в 70 тисяч доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *