ОСТАННІ НОВИНИ

Без допомоги вулиці опозиція не переможе в боротьбі за Конституцію – Андрій Шкіль

Ратуша-ForUm

|

В першому таймі парламентської боротьби опозиція перемогла, бо їй вдалося зберегти єдність, але вирішальним буде другий тайм і саме тоді не обійтися без допомоги вулиці – повідомив сьогодні під час прес-конференції лідер УНА-УНСО Андрій Шкіль.

На його думку, цього року парламентські канікули стали чи не найгарячішою порою захисту парламентаризму і вперше найбагатша частина населення не виїхала за межі України. Більшість шукала шляхи, як обійти непоступливість опозиції. Проте головна боротьба очікується перед голосуванням за зміни до Конституції. “300 голосів можна буде знайти лише після прийняття ряду законів, а для цього треба розблокувати парламент” – вважає Шкіль.

Зараз, за словами А. Шкіля, проблема опозиції – вийти на узгоджений день виведення народу на вулицю, бо в цій ситуації без вулиць не обійтись. Люди мають зорганізуватися і їхати до Києва, коли буде поставлено на голосування питання про зміни до Конституції. “Лише страх змушує владу діяти хоча б з натяком на правила” – наголосив Андрій Шкіль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *