Садовий стає ближчим

Наталя ЧИЖ, „Новий Погляд”

|

Відтепер кожен львів’янин, який давно мріяв про персональну бесіду із мером Андрієм Садовим, матиме змогу дізнатися його номер мобільного телефону. Адже номер мобільного телефону улюбленого усіма мера виставив на Інтернет-аукціон невідомий продавець під ніком Viskas.

Як стверджує доброзичливець, він не зміг не поділитися такою цінною інформацією з іншими львів’янами, які, можливо, мають термінову справу до Андрія Садового, але не можуть потрапити у його кабінет чи дотелефонуватися через секретарів. Стартова ціна лоту – 50 гривень. І хоча аукціон лише стартував (триватиме він до 15 серпня), ним уже зацікавилося доволі багато людей. Станом на 2 серпня лот переглянули вже близько 200 осіб. Очевидно, не один львів’янин має за що подякувати чи про що попросити міського голову.

«На жаль, подібних лотів більше немає. Це перший такий. Хоча, думаю,мешканцям будь-якого міста України хочеться поспілкуватись зі своїм мером.Вони все ж таки живуть за наш рахунок, – зазначив у коментарі «Погляду» керівник прес-служби auction.ua Юрій Мацерук. – Аукціон чітко покаже, кому той номер справді потрібен і кому, що називається, наболіло.Я, звичайно, розумію, що мер може легко змінити номер. Це його право.Але це буде не чесно щодо мешканців міста. І взагалі,Андрій Іванович міг би сам його виставляти на аукціон, скажімо, раз на місяць, а отримані кошти спрямовувати на потреби міста. І людям було б зручно, і місту додаткові кошти.»

До доброчинної акції не забарилася приєднатися і газета Львівської міської ради «Ратуша». Вона вирішила подарувати номер мобільного Андрія Садового безкоштовно. Як повідомив Львівський портал, цим ратушанці хочуть допомогти меру встановити тісніший контакт із громадськістю та полегшити йому роботу із виявлення недоліків у житті міста. Отож, усі, хто має про що поговорити з мером, може зателефонувати йому за такимими номерами (за інформацією Львівського порталу): 8050-317-15-12 та 8067-314-55-55. Якщо ж у когось не вистачає коштів на рахунку для здійснення вкрай важливого дзвінка, він може зателефонувати міському голові на безлімітний номер, який і виставив невідомий на Інтернет-аукціон. Перші цифри цього номера Viskas теж подарував безкоштовно: 8 097314- 9 … Той же, хто потребує номер Андрія Садового терміново, не чекаючи закінчення торгів, може отримати його всього лиш за 5 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *