Сергій Жук, головний спеціаліст управління транспорту і зв’язку ЛМР: «До кінця року у Львові можуть з’явитися паркомати»

|

«Наступним кроком міського управління транспорту і зв ’ язку буде запровадження паркоматів в центральній частині міста. Наразі управління збирає інформацію щодо можливості їх встановлення.

Ми плануємо якомога швидше їх встановити. Але існує проблема в тому, щоб напрацювати механізм впливу на водіїв, які не сплачуватимуть паркомату коштів і залишатимуть свій автомобіль. Без цього механізму паркомат не буде дієвим. Для напрацювання цього механізму необхідно 3-4 місяці і вже до кінця року у Львові можуть з ’ явитися паркомати.

Один паркомат, який може обслуговувати 20-30 машин, коштуєпонад тисячу умовних одиниць. Для того, щоб паркомат був оптимальним для міста, він має приймати не лише готівку, але й електронні картки, банківські картки, оплату через мобільний зв ’ язок.

Уся центральна частина міста буде задіюватися під платне паркування, тому що машин є забагато. Цим ми будемо стимулювати автомобілі переміщатися з центру на прилеглі до центральної частини вулички».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *