Ксенія Курилишин, керівник ГО «Дирекція з організації святкування 750-річчя Львова»: «Я не думаю, що у людей на День Львова були галюцинації»

|

«Незрозумілою є підстава проведення перевірки. Від усіх спонсорів ми отримали схвальні листи з подяками, а не заяви в правоохоронні органи про проведення перевірок. Виникає запитання: на підставі чого їх проводять? Зауважень з боку КРУ до моєї діяльності не було, і в принципі не могло бути.

У Львові загалом є сім компаній, які організовують концерти. Кожну з них було залучено як мінімум до одного з проектів, а то й до двох-трьох. Бо не було чиїми руками це робити… Тобто є речі, які робили з таким переступанням через себе. Працювали всі підрядники, нема в місті такого, який скаже, що організовував концертну діяльність 10 років і йому не дали роботи.

У пресі ж відбувається підміна понять. Постійно міську владу ототожнюють з громадською організацією. Але це різні речі. Міська влада нікому грошей не переказувала.

Друга річ – питання того, що тепер відбувається спекуляція довкола концертів, за які організація заплатила кошти. Проти підрядників гіпотетично звучать обвинувачення. Я не думаю, що у 130 тисяч людей, які були присутні біля Опери, і в понад 30 тисяч біля Монумента Слави були галюцинації. Я все-таки думаю, що ці концерти відбулися».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *