Богдан Бедрило, депутат міської ради, член фракції “Наша Україна”: “Ми дуже розраховуємо, що з приходом нової влади в Україні почнеться економічний бум”

|

“Протягом останніх двох тижнів депутатам з фракції „Наша Україна“ вдалося дещо скоригувати міський бюджет в частині збільшення дохідної частини. Ці гроші будуть направлені насамперед в соціальну сферу, на освіту, охорону здоров’я, житлово-комунальне господарство, благоустрій – тобто ті галузі, які завжди виявляються недофінансованими.

Але по великому рахунку це все, чого нам вдалося досягти з усіх задекларованих нами вимог. Без змін залишились, наприклад, основні пріоритети фонду розвитку, де більшість грошей направлено на вирішення проблем водо- та теплопостачання – і все.

Два тижні тому вся фракція “Наша Україна” задекларувала своє бачення проекту бюджету, нині при особливій думці залишилось лише вісім депутатів з Народного Руху. Мене, наприклад дивує позиція освітян, інтереси яких було фактично проігноровано – лише 0,5% з фонду розвитку.

Ми розраховуємо на перегляд бюджету у березні і дуже розраховуємо, що з приходом нової влади в Україні почнеться економічний бум, який дозволить збільшити дохідну частину міського бюджету Львова. Адже не секрет, що основну частину доходів становлять податки з фізичних осіб, тому зростання доходів наших громадян автоматично приведе до збільшення доходів бюджету.

Наші пріоритети при можливому коригуванні бюджету залишаться сталими: освіта, охорона здоров’я, житло, збереження історичного середовища”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *