Укрзалізниця” отримала за „спецпоїзди” 9,1 млн. грн.

|

Міністерство транспорту і зв’язку спростовує інформацію про те, що „залізничним транспортом у період виборчої кампанії здійснювалися безкоштовні масові перевезення пасажирів”. Про це „proUA“ повідомили в прес-службі Мінтрансзв’язку.

Текст заяви подаємо повністю:

„Політичні амбіції деяких політиків останнім часом поступово переходять на суто економічні рейки. Зокрема, в пресі, на телебаченні та в Інтернет – виданнях з’явилися бездоказові заяви про організацію залізничним транспортом у період виборчої кампанії безкоштовних масових перевезень пасажирів.

Піклуючись про фінансову стабільність та прибутковість, „Укрзалізниця” здійснювала і здійснює масові перевезення пасажирів згідно з письмовими заявками замовників та повними розрахунками за ці перевезення. До речі, за надані послуги з перевезень у додаткових поїздах залізниці України отримали 9,1 мільйони гривень. Замовлення на перевезення пасажирів у всі регіони держави, а також у країни близького і дальнього зарубіжжя приймаються постійно.

Прес-служба заявляє, що Міністерство транспорту та зв’язку, а також підпорядковані йому підприємства працюють у звичному режимі, не зважаючи на спроби дестабілізації їх роботи”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *