Георгій Кірпа не хворів - „Львівська газета“, 30 листопада

|

У неділю “Газета” отримала неофіційну інформацію про те, що буцімто міністр транспорту і зв’язку України Георгій Кірпа перебуває на лікуванні у приватній львівській клініці “Богдан” у зв’язку з передінфарктним станом. Про це ми повідомили наших читачів.

Однак учора нам вдалося отримати офіційний коментар радника міністра транспорту та зв’язку з питань інформаційної політики Едуарда Занюка, який рішуче спростував ці чутки. Зокрема, п. Занюк зазначив: “Упродовж минулого тижня Георгій Миколайович перебував на робочому місці. Й увесь цей час, як, зрештою, і сьогодні, зі здоров’ям у нього не було жодних клопотів. Що ж до безпосереднього виконання службових обов’язків, то сьогодні і він, і його підлеглі роблять усе для того, щоб зберегти єдність транспортного комплексу, а також єдність і цілісність держави, незважаючи на сепаратистські заклики деяких політиків”.

Керівництво приватної клініки “Богдан” теж спростувало факт перебування міністра транспорту і зв’язку Георгія Кірпи в цьому лікувальному закладі.

О.Л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *