Михайло Куцин, командувач військами Західного оперативного командування: “Війська Західного оперативного командування не будуть вчиняти ніяких протиправних дій проти свого народу”.

|

“Я хочу сказати відверто сказати, що війська ЗахОК успішно виконали завдання літнього періоду навчання і сьогодні, перебуваючи у пунктах постійної дислокації, займаються плановою підготовкою і не беруть участь в ніяких політичних заходах, що проводяться на території Західного оперативного командування.

Дії командирів та мої дії скеровані на повне та безумовне виконання вимог Конституції, законів України і ніколи війська Західного оперативного командування не будуть вчиняти ніяких протиправних дій проти свого народу, складовою частиною якого вони і є.

Я попросив би керівників громадських організацій та політичних партій не провокувати, не шанатажувати командирів, які чесно виконують свої обов’язки, різними заявами. Треба зрозуміти, що війська ЗахОК – це великий військовий колектив, у якому проходять службу військовики різних національностей та з різних регіонів України. І вони повинні виконувати свої обов’язки. Ми не втручаємося ні в які процеси, і ні на чому не спекулюємо. Я думаю, що у цій ситуації має бути виважена і толерантна позиція і не треба сумніватися, що армія може вчинити якісь протиправні дії до свого народу.“

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *