Іван Денькович, голова ЛОО “ВО”Батьківщина”: “Жодної дискримінації у коаліції “Сила народу” немає і не буде”

|

“Я не боюся, що представники “Батьківщини” на Львівщині опиняться у підпорядкованому становищі в коаліції “Сила народу”, Так, “ Наша Україна” за чисельністю більша і має більшу підтримку в області, ніж “Батьківщина”, але наша партія також досить чисельна і впливова. Ведуться переговори на районних рівнях і по містах обласного значення, наших людей залучають у виборчі дільниці, матимемо певний процент голів дільниць, заступників, секретарів тощо. Кількість наших людей у виборчих комісіях теж буди визначена пропорційно до нашої кількості в коаліції.

Визначено, що окремі наші люди будуть довіреними особами Віктора Андрійовича Ющенка у Львівській області. Жодної дискримінації у коаліції немає і не буде, буде рівноправ’я.

Представники “Нашої України” ставляться з прихильністю до нас, йдуть нам на великі уступки. Раніше ми дійсно сумнівалися, що буде рівноправ’я, але тепер переконалися, що нам йдуть на зустріч, наші прохання і пропозиції враховують. Коли в нас є мета, і є згуртованість, тоді можна робити все. На даному етапі все йде нормально, злагоджено.

Про поділ портфелів, у разі перемоги Віктора Ющенка, мова поки що не ведеться. Це питання відкладемо на потім. Зараз головне завдання – перемогти”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *