Петро Олійник, керівник блоку “Наша Україна” у Львівській області: “Ми зібрали всіх в одному місці, щоб уникнути можливих провокацій”

|

“Мітинг на перше травня було заплановано давно, власне, по всій Україні сьогодні проходить акція “Нашої України” “Так – добробуту! Ні диктатурі”. Враховуючи те, що заявки на перше травня подали також есдеки і комуністи і вони мали йти містом, готувалися провокації. Таким чином вони хотіли створити інформаційний привід і показати, що нашоукраїнці нічим не кращі від, наприклад, есдеків, – де вони сильніші, там б’ють есдеків чи комуністів.

Тому “Наша Україна” відкликала у Львові свою заявку, а в 20 районах і у восьми областях акція розпочалася. Водночас, деякі праві сили не могли змиритися з матчем реваншем есдеків і комуністів. Ми вперше зібрали всі націонал-демократичні сили, які мають 90% довіри на Львівщині і дійшли спільного рішення. Відмовлятися від акцій взагалі було неможливо, тому ми просто сьогодні зібрали тих людей, які прийшли, щоб уникнути провокацій. Сьогоднішній день – це не лише випробування демократичних сил на законість, але і випробуваня на законність правоохоронців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *