Мирослав Хом’як, голова ДПА у Львівській області: “Керівництво “Львіввводоканалу” призводить до того, що це підприємство є потенційним банкрутом”

|

Вчора всім депутатм Львівської міської ради, які зібралися разом, роздали довідку про фінансово-господарський стан ЛМК “Львіводоканал”. Відтак наша депутатська група “Наш Львів зокрема, проаналізувавши цю довідку, зробила висновок, що на цьому підприємстві є ще багато резервів.

Тому, ми переконані, що саме недолуге керівництво цього підприємства призводить до того, що “Львівводоканал” сьогодні є потенційним банкрутом. Тобто, з часом він таки може стати банкрутом. Крім того, коли ще засідала бюджетна комісія ми обговорювали версію звертатися до Верховної Ради з проханням надати пільгу міському комунальному підприємству “Львівводоканал”, а саме – не сплачувати загальнодержавних податків (податок на додану вартість та податок на прибуток). Я думаю, що міська рада може з цим звернутися до Верховної ради. І я не знаю, яким буде її рішення – закон “Про державний бюджет на 2004 рік” уже сформований і ці платежі вже передбачені певною його статтею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *