ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві зросла кількість загиблих від удару РФ

Ольга Денисяка

|

Кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару 8 липня по Києву зросла до 33 людей. Про це повідомив очільник КМВА Сергій Попко.

Раніше рятувальники дістали тіла ще 3 жінок з-під завалів будинку в Шевченківському районі Києва, згодом у ДСНС повідомили, що дістали тіло ще однієї людини.

Зранку 8 липня російські війська здійснили масовану ракетну атаку, випустивши по Україні 38 ракет, в тому числі й «Кинджалів». Під ударом опинились Київ, Кривий Ріг, Дніпро та Донеччина.

У Києві рашисти влучили у дитячу лікарню, офісну будівлю та житлові будинки. Під завалами «Охматдиту» були люди, уламки взялись розбирати не лише профільні служби, а й медики та прості мешканці.

Слідчі встановили, що по дитячій лікарні рашисти цілеспрямовано вдарили крилатою ракетою Х-101. На місці вже знайшли відповідні уламки.

Через атаку на «Охматдит» Україна 9 липня скликає засідання Радбезу ООН.

Загалом через масований удар РФ по Києву загинули щонайменше 33 людей, серед них – лікарка зі Львова, яка працювала в «Охматдиті». Ще 117 осіб дістали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *