ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві під завалами знайшли тіло дитини

|

Під час нічних розборів завалів у Шевченківському районі міста знайдено тіло хлопчика. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України.

За уточненими даними рятувальників, внаслідок вчорашньої ворожої атаки по Києву загинули 27 осіб, серед них 4 дитини, 117 – постраждали, 7 осіб врятовано.

Досі триває ліквідація наслідків на 3 локаціях. На місцях подій залучено 377 рятувальників та 76 одиниць техніки ДСНС.

Передісторія

Нагадаємо, зранку 8 липня російські війська здійснили масовану ракетну атаку, випустивши по Україні 38 ракет, в тому числі й «Кинджалів». Під ударом опинились Київ, Кривий Ріг, Дніпро та Донеччина.

У Києві рашисти влучили у дитячу лікарню, медцентр, офісну будівлю та житлові будинки.

На вечір понеділка, 8 липня, повідомляли про 27 загиблих у столиці і 82 поранених. Одна із загиблих у лікарні «Охиатдит» – молода лікарка зі Львова. Ракетні завали розбирають досі.

За даними СБУ, російська ракета Х-101 була навмисно запрограмована вразити «Охматдит». І лише дивом вдалося уникнути значної кількості жертв, адже на момент влучання ракети в «Охматдиті» перебувало понад 1200 людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *