ОСТАННІ НОВИНИ

На посаду директора Львівського палацу мистецтв таки оголосили конкурс

Наталя Дуляба

|

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради врешті оголосило конкурс на заміщення посади директора Культурно-мистецького центру «Львівський палац мистецтв». Про це Львівського порталу повідомили у пресслужбі облради.

Прийом документів стартує з 9 травня і триватиме протягом місяця (у робочі дні тижня з 9:00 до 18:00, у п’ятницю – з 9:00 до 16:45). Із детальними умовами конкурсу та кваліфікаційними вимогами до кандидатів можна ознайомитися за цим посиланням.

Всі документи слід подати на електронну адресу [email protected] або особисто за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 18, третій поверх, каб. 335.

Саме віднині, 9 травня, у Львівській облраді починають формувати конкурсну комісію, яка визначатиме переможця. До неї увійдуть три представники громадських організацій, відповідні пропозиції потрібно надіслати в управління майном спільної власності до 23 травня.

Для додаткової інформації телефонуйте за номером 2-999-807. Контактна особа – Назарко Соломія Олегівна.

Коли саме оголосять переможця конкурсу, наразі не уточняють, але відомо, що перше засідання комісії з конкурсного відбору відбудеться 17 червня у Львівській облраді (307 кабінет).

Чому це важливо?

На початку 2024 року у Львові виник скандал довкола керівництва Львівського палацу мистецтв, який є комунальним закладом обласної ради.

Майже п’ять останніх років установу очолював Юрій Візняк. Наприкінці січня посадовець написав заяву на звільнення за власним бажанням і достроково припинив свої повноваження.

З цього приводу 29 січня колектив на зборах провів таємне голосування, аби визначити, кого зі свого боку рекомендує на тимчасового виконувача обов’язків директора Львівського палацу мистецтв. Ним обрали Олександра Лабецького. Він повинен був очолювати установу до завершення конкурсу, який мала б ще оголосили Львівська обласна рада, а переможця потім теж мали б затвердити депутати на сесії.

Проте Львівська обласна рада знехтувала думкою колективу і призначила в.о. керівника Львівського палацу мистецтв Левка Ваньковича. Про конкурсні процедури тоді взагалі не йшлось. Все це неабияк збурило і сам колектив, і депутатів облради.

Детальніше про «підкилимні ігри» та чому обласна рада не поспішає оголошувати конкурс на посаду керівника Палацу мистецтв, Львівський портал писав тут.

Після того, як з’ясувалось, що Львівський палац мистецтв опинився у борговій ямі, в установі взялись проводити ревізію.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *