ОСТАННІ НОВИНИ

Візняк більше не очолює Львівський палац мистецтв

Наталя Дуляба

|

Юрій Візняк більше не обіймає посаду директора Львівського палацу мистецтв, він написав заяву на звільнення за власним бажанням. Про це Львівському порталу повідомили в адміністрації комунального закладу.

Контракт Юрія Візняка завершився, він не став його продовжувати, а написав заяву на звільнення за власним бажанням. З цього приводу 29 січня відбулися загальні збори трудового колективу Львівського палацу мистецтв.

«Юрій Візняк подякував працівникам за співпрацю. Колеги подарували йому заслужені оплески за кілька спільно прожитих років», – йдеться у повідомленні.

Під час зборів також провели таємне голосування, аби визначити, хто з заступників має тимчасово виконувати обов’язки директора Львівського палацу мистецтв. Ним обрали Олександра Лабецького, він очолюватиме установу до завершення конкурсу, який має оголосили Львівська обласна рада. Переможця конкурсу також повинні затвердити депутати на сесії облради.

Нагадаємо, Юрій Візняк очолював Львівський палац мистецтв майже п’ять років поспіль. На цю посаду його призначили у березні 2019 року після перемоги на відкритому конкурсі.

До 2020 року Юрій Візняк був депутатом Львівської облради, очолював комісію культури. До цього він керував Городоцької та Мостиської райдержадміністраціями.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *