ОСТАННІ НОВИНИ

«Київстар» скасував наступну плату за тариф для абонентів

Маркіян Рой

|

Оператор мобільного зв’язку «Київстар» після відновлення від хакерської атаки вирішив скасувати планову плату за тариф для всіх своїх користувачів. Про це повідомили в пресслужбі «Київстару».

«Вдячні кожному, хто продовжував підтримувати та вірити в нас. Саме тому наша команда: скасовує наступну планову плату за тариф для своїх користувачів; виділяє 100 000 000  гривень на потреби ЗСУ», – йдеться в повідомленні.

Планова тарифна плата не буде стягуватись, зокрема, у:

  • абонентів передплати, контракту та контрактних абонентів з послугою «Домашній Інтернет» із 22.12 по 21.01;
  • бізнес-клієнтів на послуги мобільного та фіксованого зв’язку з 1.01 по 31.01;
  • користувачів «Домашнього Інтернету» та «ВСЕ РАЗОМ» з 1.01 по 31.01.

Нагадаємо, вранці 12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв’язку «Київстар». Його спричинила потужна хакерська атака.

Мільйони абонентів залишилися повністю без зв’язку й інтернету. Лише на другу добу «Київстар» потроху почав відновлювати роботу мобільного зв’язку, інтернет запрацював лише 15 грудня. Відновлювальні роботи тривали й наступні кілька днів.

Відповідальність за атаку взяла на себе російська так звана хакерська група «Сонцепьок».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *