ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прогнозують до 10 градусів морозу

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 28 листопада, у Львові та області прогнозують мороз, сніг та ожеледицю на дорогах. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Температура повітря вночі коливатиметься у межах 5-10 градусів морозу, вдень – від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. Вітер південно-східний з переходом на північний, 7-12 м/с.

Хмарно з проясненнями. Часом падатиме сніг та мокрий сніг. Вранці та вдень ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах буде ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман.

Таку погоду, як кажуть синоптики, на Львівщину принесе проходження атмосферних фронтів від циклону над Словаччиною.

За прогнозом Sinoptic, вночі 28 листопада у Львові буде мороз, вдень стовпчик термометра підніметься не більше ніж до +1°C. Весь день падатиме сильний сніг, який до вечора зміниться на сніг із дощем.

Нагадаємо, напередодні синоптики попереджали, що 26-27 листопада на Україну, крім західних областей, насуваються снігопади та сильний вітер. Найбільшу негоду прогнозували у південних, північних і центральних регіонах. На Одещині заметіль 26 листопада спричинила дорожній колапс, рух низкою трас перекрили.

Станом на ранок 27 листопада негода знеструмила населені пункти у 16 областях України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *