ОСТАННІ НОВИНИ

Заметіль спровокувала дорожній колапс на Одещині

Наталя Дуляба

|

Через сильний снігопад й ожеледицю 26 листопада на дорогах Одещини ускладнений рух, автомобілі потрапили у замети, також виникла низка ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Станом на 12:20 на трасах в Одеській області є кільках аварій, які спричинили ускладнення в русі. Наразі відомо про двох постраждалих.

За даними Нацполіції, рух трасою Київ – Одеса обмежено, а Одеса – Рені – перекрито повністю.

Так, на трасі Одеса – Рені біля села Красна Коса перекинулась вантажівка із зерном. Водій не постраждав.

На тій же трасі біля села Броска на підйомі застрягли автомобілі, унаслідок чого збільшився затор.

Біля села Лиманське Ренійської ОТГ не змогла проїхати карета швидкої допомоги з хворим. Поліцейський офіцер громади довіз медиків та чоловіка у лікарню на своєму службовому транспорті.

Біля села Новокам’янка Ізмаїльського району пасажирський автобус Варна – Київ з 22 пасажирами з’їхав у кювет. Ніхто не постраждав.

«Таких ситуацій на дорогах Одещини чимало. Просимо водіїв в дорозі бути уважними та обережними, при необхідності телефонувати 101 чи 102. Усіх, хто збирався виїжджати, просимо утриматися від поїздки і перечекати негоду», – закликають правоохоронці.

Нагадаємо, напередодні синоптики попереджали: 26-27 листопада на Україну насуваються снігопади та сильний вітер. Найбільшу негоду прогнозували якраз у південних, північних і центральних регіонах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *