ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зросла кількість постраждалих внаслідок нічної атаки

Анастасія Диняк

|

Кількість людей у Львівській області, які постраждали внаслідок ракетної атаки росіян вночі 15 серпня, зросла до 19. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Так, серед постраждалих є шестеро осіб літнього віку, яким від 62 до 75 років. У більшості людей діагностували забої, різані рани та гострі реакції на стрес.

«Десятирічна дитина, про яку я згадував раніше, має забій стопи. Найважливіше – усі живі. Людям надають необхідну допомогу. росіянам та їхнім соратникам не буде жодного спокійного місця на Землі», – додав Козицький.

Нагадаємо, під час атаки РФ уночі 15 серпня на Львівщині вдалося збити лише одну ракету, ще шість – ні. Удари прийшлись на Залізничний район Львова, а також сусідні села Ставчани й Суховоля.

У Львові було влучання у подвір’я дитсадку «Казка», вибуховою хвилею та уламками пошкоджено мінімум 100 будинків, в одному з них зруйнований дах, пожежа знищила чотири квартири. Також повибивало вікна у медколеджі «Монада», займання виникло у трьох будівлях промислового підприємства.

Зокрема, пожежу, яка спалахнула у п’ятиповерхівці внаслідок ракетного обстрілу Львова, гасили 45 рятувальників протягом п’яти годин.

Міський голова Андрій Садовий заявив, що руйнування у Львові є значні, їх можна оцінити у «мільйони, навіть мільярди гривень».

Загиблих внаслідок ракетного обстрілу РФ немає, однак 15 людей отримали поранення, серед них є 10-річна дитина.

На ліквідацію наслідків цієї російської атаки Львів збирається виділити 20 млн грн.

Загалом у ніч на 15 серпня російські окупанти випустили по Україні щонайменше 28 ракет. Збити вдалося 16 із них.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *