ОСТАННІ НОВИНИ

Через ракетну атаку росіян по Львову постраждали 15 людей

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетної атаки російських окупантів по Львову та сусідніх селах у ніч на 15 серпня поранення отримали 15 людей. Обійшлося без загиблих. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький під час брифінгу.

«На щастя, загиблих немає, але 15 людей отримали травми, серед них є 10-річна дитина. П’ятьох травмованих госпіталізовано, людей у важкому стані поміж них немає. Стан ще п’ятьох оцінюють як легкий», – сповістив він.

За словами Максима Козицького, загалом на Львівщині є 6 влучань, одну ракету збила протиповітряна оборона. Пошкоджено більше 40 будинків у Львові та в Оброшинській, Зимноводівській громадах. Триває ліквідація наслідків.

Нагадаємо, у ніч на 15 серпня російські окупанти випустили по Україні щонайменше 28 ракет. Збити вдалося 16 із них.

Під час атаки рашистів на Львівщині працювала ППО. Всі ракети збити не вдалось, були влучання у подвір’я дитсадку у Львові, вибуховою хвилею та уламками пошкоджено мінімум 100 будинків. Людей евакуювали. Є постраждалі.

Також уламки ворожих ракет пошкодили будинки у селах Суховоля і Ставчани, що біля Львова.

У Луцьку російські ракети поцілили у промислове підприємство, троє людей загинули, стільки ж дістали поранення. Влучання у промислове підприємство було й у Дніпрі, двоє людей поранені.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *