ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові уламки ракет влучили в будинки на Патона та Каховській. Є постраждалі

Андрій Котенський

|

У Львові уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За словами Максима Козицького, є постраждалі, аінформації про загиблих наразі немає.

«У Львові уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. Було загоряння. Є руйнування. Людей евакуювали. Є постраждалі. Їм надають всю необхідну медичну допомогу. Інформації про загиблих наразі не надходило – повідомив Максим Козицький.

За його словами, невеликі загоряння фіксували і в інших частинах Львова. Їх оперативно загасили.

«В одному з гіпермаркетів міста через падіння уламків ракети стався обвал стелі. Надійшла також інформація про пошкодження транспортних засобів», – повідомив Максим Козицький.

Як відомо, група російських ракет близько 05.15 увійшла у повітряний простір Львівщини. За кілька хвилин по тому у Львові було чутно серію потужних вибухів, працювала ППО.

Під час ракетної атаки на Львівщину зафіксовано влучання, зокрема, по Львову. У місті внаслідок ракетного удару загорілись житлові будинки.

У Львові через ракетну атаку перекрили вулицю Ряшівську.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *