ОСТАННІ НОВИНИ

На Франківщині уламки ракети пошкодили приватний будинок, – ОВА

Ольга Денисяка

|

Зранку 15 серпня під час масованого ракетного удару на Івано-Франківщині спрацювала ППО. Уламки ракети потрапили на приватне подвірʼя. Про це повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

За її словами, уламки ракети пошкодили приватний будинок. Постраждалих внаслідок удару немає.

«Звуки вибухів було чутно і на Прикарпатті. Працювала наша ППО. Уламки ракети потрапили на приватне подвір’я, пошкоджено господарські будівлі та житловий будинок. Постраждалих немає», – йдеться в повідомленні.

Заступник голови офісу президента повідомив, що уламки ракети впали на приватний будинок в Коломийському районі, пошкоджені також дві господарські споруди поруч.

Нагадаємо, у ніч на 15 серпня російські окупанти випустили по Україні щонайменше 28 ракет. Збити вдалося 16 із них.

Під час атаки рашистів на Львівщині працювала ППО. Всі ракети збити не вдалось, були влучання у подвір’я дитсадку у Львові, вибуховою хвилею та уламками пошкоджено мінімум 100 будинків. Людей евакуювали. Постраждали 15 людей.

Також уламки ворожих ракет пошкодили будинки у селах Суховоля і Ставчани, що біля Львова.

У Луцьку російські ракети поцілили у промислове підприємство, троє людей загинули, стільки ж дістали поранення. Влучання у промислове підприємство було й у Дніпрі, двоє людей поранені. На Черкащині ракета також уразила територію приватного підприємства. Ще одна поцілила по території медзакладу. Постраждалих немає, але частина міста Сміла лишилась без води.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *