ОСТАННІ НОВИНИ

У Дніпрі рашисти влучили у підприємство, двоє поранених

Наталя Дуляба

|

У ніч на 15 серпня під час ракетної атаки російські війська влучили у промислове підприємство, розташоване у місті Дніпро. Двоє людей отримали поранення. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Внаслідок удару на підприємстві спалахнула пожежа площею більше 800 м кв, її вже вдалося загасити.

Поранення отримав 70-річний чоловік, його у стані середньої важкості забрали у лікарню. Легкі травми дістала також і 59-річна жінка, госпіталізації вона не потребувала.

«Велика вдячність й оборонцям неба. Під час ранкової масованої атаки захисники з ПвК “Схід” збили над Дніпропетровщиною 7 крилатих ракет Х-101/555», – відзначив Сергій Лисак.

Згодом він додав, що крім промислового підприємства, під час ракетної атаки пошкоджено спорткомплекс біля Дніпра. У будівлі повибивало вікна, потрощило фасад, є часткові руйнування і всередині.

«Важливий спортивний об’єкт для Дніпра. Тут приймали всеукраїнські змагання. Займалися діти. Знову страждає цивільна інфраструктура. Болотяні нищать все, що так старанно створювали українці», – зауважив посадовець.

Нагадаємо, у ніч на 15 серпня російські окупанти випустили по Україні щонайменше 28 ракет. Збити вдалося 16 із них.

Під час атаки рашистів на Львівщині працювала ППО. Всі ракети збити не вдалось, були влучання у подвір’я дитсадку у Львові, вибуховою хвилею та уламками пошкоджено мінімум 100 будинків. Людей евакуювали. Є постраждалі.

Також уламки ворожих ракет пошкодили будинки у селах Суховоля і Ставчани, що біля Львова.

У Луцьку російські ракети поцілили у промислове підприємство, троє людей загинули, стільки ж дістали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Сергій Лисак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *