ОСТАННІ НОВИНИ

РФ вдарила ракетами по Смілі на Черкащині. Частина міста – без води

Ольга Денисяка

|

Зранку 15 серпня російські окупанти завдали ракетного удару по Черкаській області. Постраждалих немає, але частина міста Сміла лишилась без води. Про це повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець у Telegram.

«Під ранок ворог завдав ракетних ударів по нашій Черкащині. Зокрема, у Смілі ракета уразила територію приватного підприємства. Ще одна поцілила по території медзакладу», – йдеться в повідомленні.

За його інформацією, потерпілих немає. Водночас пошкоджено мережі водо- і теплопостачання. Частина міста Сміла наразі без води. 

На місці працюють правоохоронні та комунальні служби.

Нагадаємо, у ніч на 15 серпня російські окупанти випустили по Україні щонайменше 28 ракет. Збити вдалося 16 із них.

Під час атаки рашистів на Львівщині працювала ППО. Всі ракети збити не вдалось, були влучання у подвір’я дитсадку у Львові, вибуховою хвилею та уламками пошкоджено мінімум 100 будинків. Людей евакуювали. Постраждали 15 людей.

Також уламки ворожих ракет пошкодили будинки у селах Суховоля і Ставчани, що біля Львова.

У Луцьку російські ракети поцілили у промислове підприємство, троє людей загинули, стільки ж дістали поранення. Влучання у промислове підприємство було й у Дніпрі, двоє людей поранені.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *