ОСТАННІ НОВИНИ

Паралімпієць Василь Кравчук здобув «бронзу» на Кубку світу з біатлону

Наталя Дуляба

|

Львів’янин Василь Кравчук виборов бронзову медаль на Кубку світу з біатлону, який проходить у США. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

25-річний Василь Кравчук став бронзовим призером Кубка світу з біатлону на дистанції 12,5 км. Це перша медаль, яку здобули львівські спортсмени на змаганнях у США (Мідвей, Юта).

Як додають в обласному управлінні молоді та спорту, через аварію Василь Кравчук опинився в кріслі та перейшов в інваспорт. Біатлон опановує у Львівському регіональному центрі спорту людей з інвалідністю «Інваспорт».

У 2019 році Василь Кравчук у складі національної паралімпійської збірної здобув відразу три медалі на етапі Кубка світу з лижних перегонів та біатлону. Навесні 2021-го він став бронзовим призером Кубка світу з біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та порушеннями зору.

На початку 2022 року на чемпіонаті світу з біатлону серед паралімпійців Кравчук виборов срібну медаль, а згодом здобув ще три медалі на етапі Кубка світу у Фінляндії. Чемпіон Паралімпійських ігор у Пекіні-2022.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *