ОСТАННІ НОВИНИ

У Дніпрі не можуть ідентифікувати тіла 8 загиблих у багатоповерхівці

Анастасія Диняк

|

Наразі досі неідентифікованими є вісім тіл загиблих унаслідок влучання росіян у багатоповерхівку в Дніпрі 14 січня. Про це пише Укрінформ.

«В судово-медичній експертизі зареєстровано 46 загиблих, з них 6 дітей. 38 осіб упізнано, в тому числі 5 дітей до 18 років, та 8 не встановлено», — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, станом на 26 січня стаціонарне лікування проходять 12 постраждалих (11 дорослих — 9 жінок та 2 чоловіки, та 1 дитина — дівчинка). Стан усіх пацієнтів стабільний.

Нагадаємо, 14 січня російські війська влучили ракетою у багатоповерхівку в Дніпрі. У Повітряних силах зазначили, що по будинку росіяни вдарили «убивцею авіаносців».

О 3:00 год. 17 січня пошуково-рятувальні роботи у Дніпрі було завершено. Врятовано 39 осіб, з них 6 дітей; загинуло 44 особи, з них 5 дітей; травмовано 79 осіб, з них 16 дітей.

За уточненою інформацією, станом на 18 січня кількість загиблих унаслідок російської атаки по житловому будинку зросла до 46 людей.

Служба безпеки встановила особи російських окупантів, які причетні до ракетного удару по житловому будинку. Британські розвідники заявили, що, ймовірно, Росія вдарила по багатоповерхівці у Дніпрі великою протикорабельною ракетою.

За даними президента Володимира Зеленського, російська ракета зруйнувала 72 квартири та ще понад 230 – пошкодила.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *