ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни влучили у багатоповерхівку в Дніпрі: 5 загиблих

Ольга Денисяка

|

14 січня російські війська влучили ракетою у багатоповерхівку в Дніпрі. Відомо про щонайменше 5 загиблих. Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

«Просто нелюди, немає як мінімум одного під’їзду, під завалами знаходяться люди, які були дома у святковий день. ДСНС і всі міські служби на місці», – повідомив Тимошенко.

В офісі генпрокурора заявили, щона місці працюють служби ДСНС. З-під завалів врятовано 15 людей. Наразі відомо про 5 загиблих. Кількість постраждалих уточнюється. 

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко уточнив, що внаслідок ракетного удару 27 людей дістали поранень, з них 6 дітей. Усі поранені перебувають у лікарні.

Станом на 19:40 Резніченко повідомив, що кількість поранених зросла до майже 60 осіб, серед них 12 дітей.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.2 ст. 438 КК України). За даними слідства, вдень 14 січня в результаті ракетної атаки ворога на місто Дніпро відбулося влучання у 9-ти поверховий житловий будинок. Повністю зруйновано під’їзд будинку. Площа пожежі близько 70 м кв. Також сталося займання поблизу будинку близько 15 легкових автомобілів. 

Прокурори, слідчі та експерти працюють на місці події та продовжують роботу з фіксації чергового злочину РФ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *