У Дніпрі завершили пошук людей під завалами: 44 загиблих

Ольга Денисяка

|

У Дніпрі завершили пошуково-рятувальні роботи на місці багатоповерхівки, у яку 14 січня влучила російська ракета: 20 людей зникли безвісти, 44 – загинули. Про це йдеться в Телеграмі ДСНС.

У ДСНС заявили, що о 13:00 17 січня пошуково-рятувальні роботи у м. Дніпро на місці ракетного удару завершено. Врятовано 39 осіб, з них 6 дітей; загинуло 44 особи, з них 5 дітей; травмовано 79 осіб, з них 16 дітей.

Очільник Національної поліції Ігор Клименко заявив, що безвісти зниклими залишаються 20 осіб, з яких 4 – діти. Неідентифіковані 15 тіл загиблих. Всього із заявами до поліції звернулося 487 потерпілих.

«П’ятеро дітей залишилися сиротами. Над трьома опікунство оформлюють родичі. Дві дитини наразі під опікою держави, оскільки не мають близьких, які могли б про них попіклуватися», – повідомив Клименко.

Нагадаємо, 14 січня російські війська влучили ракетою у багатоповерхівку в Дніпрі. У Повітряних силах зазначили, що по будинку росіяни вдарили «убивцею авіаносців».

Служба безпеки встановила особи російських окупантів, які причетні до ракетного удару по житловому будинку. Британські розвідники заявили, що, ймовірно, Росія вдарила по багатоповерхівці у Дніпрі великою протикорабельною ракетою.

За даними президента Володимира Зеленського, російська ракета зруйнувала 72 квартири та ще понад 230 – пошкодила.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *