ОСТАННІ НОВИНИ

В Кремлі відкрито шантажують Україну: виконайте вимоги і обстріли припиняться

Наталя Дуляба

|

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков відкрито заявив, що Україна повинна виконати вимоги Росії, щоб «вивести ситуацію у нормальне русло». Про це пише Українська правда з посиланням на пропагандистські Риа Новости.

«Керівництво України має всі можливості, щоб вивести ситуацію у нормальне русло, має всі можливості врегулювати ситуацію, виконати вимоги Російської Федерації і зупинити таким чином усі можливі страждання мирного населення», – цитують пропагандисти Пєскова.

Зазначимо, раніше у Кремлі визнали, що відсутність світла і тепла в багатьох районах України є наслідком дій київської влади, яка відмовляється від переговорів.

Таку ж риторику зараз продовжив і самопроголошений президент Білорусі Алєксандр Лукашенко. Він заявив, що Київ має зупинитися і піти на мирні переговори з країною-агресором Росією, якщо хоче уникнути величезних жертв і повного знищення України.

Як повідомляв Львівський портал, 23 листопада російські окупанти випустили по Україні сім десятків ракет, 51 із них збила ППО. Були влучання в об’єкти енергетики, тому у всіх областях ввели екстрені знеструмлення. Без світла залишились всі українські АЕС, а також більшість тепло- та гідроелектростанцій.

Українська розвідка вже прогнозує, що наступний масований обстріл рашисти можуть здійснити вже через тиждень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *