ОСТАННІ НОВИНИ

Росіян закликають виходити на вулиці та палити військкомати

Андрій Котенський

|

Соратник в’язня Кремля Олексія Навального Іван Жданов після оголошення диктатором РФ Володимиром Путіним часткової мобілізації, закликав росіян виходити на вуличні акції, а також підпалювати військкомати на знак протесту, пише Українська правда.

«Наша команда підтримає будь-які форми протесту перед цим. Якщо ви тікаєте від призову – це добре, ми підтримуємо, ми готові надавати інформаційну, юридичну допомогу. Якщо ви виходите на акції протесту – ми підтримуємо це, ми готові надавати координаційну допомогу, яку необхідно», – повідомив Іван Жданов.

У штабі Навального також схвалюють підпали росіянами військкоматів на знак протесту. У цьому випадку протестувальникам теж обіцяють допомогу.

Як відомо Олексій Навальний – російський опозиційний політик, який підтримує анексію Криму, але виступає за виведення російських військ із України і за припинення так званої «спецоперації». Навальний із лютого 2021 року перебуває за ґратами в Росії і за свою критику режиму Путіна отримав 9 років колонії суворого режиму.

Раніше Львівський портал повідомив, що Путін на Росії оголосив про проведення часткової мобілізації.

Окрім того Путін підтримав проведення псевдореферендумів на окупованих українських територіях, та пригрозив Заходу ядерною зброєю.

На Росії анонсували мітинг «Нет могилизации!», аби зупинити процес віддправки росіян на смерть в Україну.

Напередодні так звані «громадські палати» «ЛНР» і «ДНР» звернулися до своїх ватажків Леоніда Пасічника та Дениса Пушиліна з ініціативою негайно провести референдум про визнання їх суб’єктами Російської Федерації. Після цього з такою ініціативою виступили окупанти з Херсонщини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *