«Нет могилизации!»: На Росії анонсували мітинг проти мобілізації

Андрій Котенський

|

Увечері 21 вересня росіяни планують вийти на акцію протесту проти часткової мобілізації, про яку вранці оголосив диктатор РФ Володимир Путін, повідомляє Українська правда.

Активісти руху «Весна» закликають росіян виходити на мітинги о 19:00 в центрі своїх міст. Одне з гасел протесту – «Нет могилизации!».

«Тисячі російських чоловіків – наших батьків, братів і чоловіків – будуть кинуті в м’ясорубку війни. За що вони будуть помирати? За що матері й діти проливатимуть сльози?», – йдеться у заклику.

Раніше Львівський портал повідомив, що Путін на Росії оголосив про проведення часткової мобілізації.

Окрім того Путін підтримав проведення псевдореферендумів на окупованих українських територіях, та пригрозив Заходу ядерною зброєю.

Напередодні так звані «громадські палати» «ЛНР» і «ДНР» звернулися до своїх ватажків Леоніда Пасічника та Дениса Пушиліна з ініціативою негайно провести референдум про визнання їх суб’єктами Російської Федерації. Після цього з такою ініціативою виступили окупанти з Херсонщини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *