ОСТАННІ НОВИНИ

Росія знову атакувала Львівщину

Андрій Котенський

|

Російські війська знову атакували Львівщину. Для відбиття російської атаки задіювали сили протиповітряної оборони. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький  у своєму Facebook.

«Під час повітряної тривоги, яка розпочалася о 05:46 і тривала до 07:02, працювали наші сили протиповітряної оборони. Більше інформації згодом», – повідомив Максим Козицький.

За даними джерел Львівського порталу атака росіян велася по двом різним напрямкам. Попередньо на Львівщині зафіксували п’ять вибухів.

Нагадуємо нашим читачам, що не можна вказувати чи публікувати фото із місця вибуху до оприлюднення офіційної інформації.

Раніше Львівський портал повідомляв, що вранці 24 лютого російські війська завдали удару по трьох військових частинах у Кам’янці Бузькій, Новому Калинові та Бродах.

Зранку 13 березня окупанти здійснили атаку по Яворівському полігоні. Авіаудар по центру Миротворчості забрав життя щонайменше 36 людей.

18 березня Росія обстріляла західні околиці Львова, в районі Львівського летовища.

26 березня Львів атакували зі сторони Кривчиць, де пролунали три потужні вибухи на Нафтобазі. Цього ж дня авіадару зазнали околиці спального районна Львова – Сихів, в районі Бронетанкового заводу.

5 квітня на Львівщині було чути вибухи, обійшлось без постраждалих. Ціллю атаки росії був Радехів.

Фото ілюстративне.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *