ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти завдали ракетного удару по Яворівському полігоні

Ольга Денисяка

|

Зранку 13 березня окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. Про це йдеться в Телерам Львівської обласної військової адміністрації.

За попередніми даними, російські окупанти випустили 8 ракет. Інформація щодо потерпілих наразі встановлюється. Усі деталі повідомлять згодом.

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, російські окупаційні війська здійснюють авіаудари у західних областях України, щоб  деморалізувати населення та показати, що спокійного місця немає ніде.

«Росіяни намагаються показати, що немає жодної точки, де можна бути спокійними. Це потрібно для деморалізації українського суспільства. Вони пробують показати, що в країні немає безпечного місця. Особливо розуміючи, що Львівська, Тернопільська та Івано-Франківська області з великою кількістю переселенців», – цитує Денисенка hromadske.

Львівський портал повідомляв, що близько 03:30 год. у Львові оголосили повітряну тривогу, вона тривала майже три години. Зі слів очевидців, орієнтовно о 06:00 год у Львові було чути вибухи.

Додамо, що Міжнародний центр миротворчості та безпеки, більш відомий як «Я́ворівський військовий полігон» – військовий полігон, що розташований за 30 км від Львова в Яворівському районі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *