ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліція розігнала запальну алкогольну вечірку на заводі

Андрій Котенський

|

Патрульні припинили гучну вечірку з незаконним продажем алкоголю на одному із заводів Львова. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Як стало відомо, патрульні отримали виклик на вулицю Заводську, близько 2-ї години ночі, де зі слів заявників відбувається порушення тиші на одному із заводів.

Патрульні виявили вечірку з великою кількістю людей. На місці події відбувався продаж алкоголю без відповідних на те дозволів.

Організував захід 35-річний львів’янин. На чоловіка склали адмінматеріали за порушення вимог карантину та порушення тиші та вилучили 116 пляшок алкоголю.

Як відомо на вулиці Заводській розташований Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури (РЕМА).

Раніше Львівський портал повідомляв, що у суботу, 27 листопада, у День пам’яті жертв Голодоморів відомий Instagram-блогер Олександр Заліско на честь свого Дня народження влаштував в Будинку вчених у Львові гучну вечірку з елементами еротики. На святкування він зібрав також і відомих українських друзів-блогерів.

Через гучну блогерську вечірку у Львові закрили Будинок вчених. 3 грудня директор Будинку вчених раптово помер під час візиту в мерію Львова.

Наразі Львівщина перебуває у «червоній» зоні карантину. Зауважимо, що за показниками МОЗ Львівщина вже не належить до «червоної» зони. Проте у Львівській ОДА звернулася до Державної комісії ТЕБ і НС з проханням залишити область у «червоній» зоні карантину, аби уникнути погіршення епідситуації із коронавірусною інфекцією.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *