ОСТАННІ НОВИНИ

За добу у Львові від коронавірусу щепили понад три тисячі людей

Аліса Белей

|

Протягом суботи, 11 вересня, у Львові вакцинацію проти коронавірусу пройшли понад три тисячі мешканців. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Минулої доби у Львові  щеплення проти Covid зробили 3075 людям, 2429 із них отримали вже друге щеплення.

  • Вакциною AstraZeneca – 40 осіб (з них 2-ою дозою – 3);
  • вакциною CoronaVac – 131 особу (з них 2-ою дозою – 85);
  • вакциною Pfizer – 786 осіб (з них 2-ою дозою – 293);
  • вакциною Moderna – 2118 осіб  (з них 2-ою дозою – 2048).

Станом на 12 вересня кількість мешканців Львова, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19 від початку пандемії, – 68 888 (+48 за попередню добу).

Нагадаємо, з детальним переліком центрів вакцинації, що будуть працювати на вихідних на Львівщині можна ознайомитися за цим посиланням.

Зауважимо, головний координатор вакцинації на Львівщині запевняє, що всі вакцини захищають від штаму «Дельта», який є більш небезпечним для здоров’я.

Також медики кажуть, що вакцинація вже дала перші результати – у стаціонар ще потрапляв жоден пацієнт, який зробив щеплення проти коронавірусу.

Загалом проти коронавірусу на Львівщині збираються провакцинувати половину населення – 1,5 мільйона людей. Зробити це хочуть ще до кінця цього року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *