ОСТАННІ НОВИНИ

У День Незалежності на Львівщині провакцинували менше тисячі людей

Наталя Дуляба

|

Протягом вівторка, 24 серпня, covid-щеплення зробили 958 мешканцям Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Так, у День Незалежності на Львівщині провакцинували менше тисячі людей – 958 осіб. Щеплення робили у двох пунктах у Львові (ТРК Victoria Gardens і ТРЦ Forum Lviv), в області – у Дрогобичі, Новому Роздолі та Самборі.

Зазначимо, що більшість прививок зробили саме у Львові – 693 щеплення. І лише 265 людей провакцинували в області.

Загалом щеплення проти коронавірусу зробили вже 510 789 мешканцям Львівщини, понад 193 тисячі із них вже отримали дві необхідні дози препарату, відтак є повністю вакциновані.

Найбільше щеплень на Львівщині за весь час кампанії зробили американською вакциною Pfizer – 151 529 щеплень, далі йде китайська CoronaVac – 151 594 щеплення, Astra Zeneca – 85 527, Moderna – 83 412 та Covishield – 38 403.

Нагадаємо, головний координатор вакцинації на Львівщині запевняє, що всі вакцини захищають від штаму «Дельта», який є більш небезпечним для здоров’я.

Також медики кажуть, що вакцинація вже дала перші результати – у стаціонар ще потрапляв жоден пацієнт, який зробив щеплення проти коронавірусу.

Загалом проти коронавірусу на Львівщині збираються провакцинувати половину населення – 1,5 мільйона людей. Зробити це хочуть ще до кінця цього року.

Додамо, що в Україні проти коронавірусу провакцинували вже понад 8 мільйонів людей, два необхідні щеплення отримали більше 3 мільйонів людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *