ОСТАННІ НОВИНИ

Бруківкою з вул. Богдана Хмельницького викладуть дорогу на Лисенка

Вероніка Рой

|

Бруківкою, що залишилася після реконструкції вулиці Богдана Хмельницького у Львові, викладуть дорогу на вулиці Лисенка. Відповідне рішення у п’ятницю, 26 березня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради, передає Львівський портал.

Личаківській районні адміністрації мають безоплатно передати 2000 кв. м бруківки, яка залишилася після реконструкції вул. Б. Хмельницького, на ділянці від вул. Промислової до вул. В. Липинського. Бруківку зберігають на території очисних споруд ЛМКП «Львівводоканал», що на вул. Пластовій, 13

Нею мають викласти дорожнє покриття на вул. М. Лисенка, на ділянці від вул. М. Заньковецької до вул. Лісної.

Нагадаємо, ремонт на вулиці Лисенка на ділянці від вул. М. Заньковецької до вул. Лісної стартував торік у вересні.

Як Львівський портал писав, що торік у Винниках на території приватного будинку виявили гору старовинної бруківки. Власник каже, що купив її на OLX.

Ще наприкінці 2017 року активісти звинуватили міського голову Львова Андрія Садового та його поплічників у розкраданні старовинної бруківки. Згодом за цю справу взялась прокуратура, а в мерії своєю чергою розповіли, де ж ховають бруківку зі старих львівських вулиць.

Також у 2019 році львів’яни реєстрували петицію до міської ради з вимогою заборонити демонтаж історичної бруківки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *