ОСТАННІ НОВИНИ

З 17 вересня закривають на ремонт частину вулиці Лисенка

Ольга Денисяка

|

Від 17 вересня частину вул. Лисенка, на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Лісної, закривають на капітальний ремонт. Роботи планують завершити до кінця року, а їх вартість становить понад 13 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. 

  

«Це є досить складний об’єкт, тут дуже глибоко закладена каналізаційна мережа, до 5−7 метрів. Каналізаційний колектор і водопровід потребують повної заміни. Мусимо врахувати, що будинки тут є старої забудови. Тому будемо укріпляти стіни для того, щоб прокладати колектор. Також проєктом передбачено створення належних умов для безперешкодного пересування осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп», – зазначив голова Личаківської РА Іван Лозинський. 

Роботи виконуватиме ТОВ «Будівельні споруди міста». Вартість будівельних робіт – 13 млн 125 тис. грн. Заплановано, що ремонт триватиме до кінця року, за наявності відповідного фінансування. 

Відтак, капітальним ремонтом передбачено заміну дорожнього покриття, облаштування хідників, а також заміну інженерних мереж: 

  • водопроводу вздовж вул. Лисенка від вул. Лісної до будинку на вул. Лисенка, 41 із заміною запірної арматури та водопровідних вводів до будинків, встановлення пожежних гідрантів; 
  • загальносплавного каналізаційного колектора на вул. Лисенка; 
  • каналізаційних випусків від будинків та випусків із дощових ринв; 
  • всіх оглядових колодязів; 
  • дощоприймачів; 
  • зношеної дощової каналізації. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *