ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії розповіли, як працюватимуть ринки під час посиленого карантину у Львові

Вероніка Рой

|

На час посиленого карантину у Львові торгові ринки продовжать працювати з дотриманням всіх норм і правил ведення торгівлі. У разі виявлених порушень ринок закриватимуть. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міськраді Львова.

«Вже від завтра ми йдемо на 10 днів на жорсткий локдаун. Наразі ринки працюють, але має бути дисципліна. Має бути один вхід, окремий вихід, масковий режим, дистанція і жодної торгівлі біля ринку. Якщо ми будемо бачити порушення, то автоматично збирається комісія і закриває той чи інший ринок. Усі повинні зрозуміти, що такої пандемії за свого життя ми не мали. А швидкість розповсюдження вірусу є дуже великою. Тому маємо бути максимально в безпеці. Якщо йдете купувати продукти, то треба дивитися, щоб була дистанція, щоб біля вас ніхто близько не стояв, щоб продавці були в масках», – зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Львів’ян, які бачитимуть порушення карантинних норм на ринках, просять одразу телефонувати на Гарячу лінію міста 297−59−11. Оперативні групи виїжджатимуть на місця і складати відповідні протоколи.

Нагадаємо, із п’ятниці, 19 березня, Львів йде на жорсткий карантин. Триватиме він щонайменше тиждень, до 28 березня.

Зазначимо, що за минулу добу на Львівщині виявили рекордну кількість нових хворих за весь час пандемії коронавірусу – 1092. У лікарні госпіталізували 229 пацієнтів, тоді як ще 2081 людину скерували на самоізоляцію.

Нагадаємо, через стрімке збільшення госпіталізацій у лікарні швидкої допомоги хворих на Covid 17 березня почали класти у приміщенні медичного коледжу, що діє при медустанові.

У зв’язку зі погіршенням ситуації із Covid у Львові розгорнуть додаткові шпиталі на 700 ліжок, а в лікарнях на території області облаштують ще 600 ліжок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *