ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вакцинували понад тисячу медиків

Ольга Денисяка

|

У понеділок, 15 березня, у Львові ще 169 медичних працівників вакцинували від коронавірусу. Загалом перше щеплення від коронавірусу у Львові вже мають 1099 медиків. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Так, 15 березня щеплення отримали: 79 працівників 1-ї міської клінічної лікарні, 20 працівників 2-ї міської поліклініки, 40 працівників 5-ї міської поліклініки та 30 працівників 6-ї міської поліклініки.

Загалом перше щеплення від коронавірусу у Львові вже мають 1099 фахівців міських та обласних медичних закладів.

Зазначимо, відсьогодні до вакцинації залучили ще три мобільні бригади, тож зараз на території міста щеплення можуть проводити п’ять мобільних бригад. Йдеться про бригади таких міських поліклінік: 1-ї, 2-ї, 4-ї, 5-ї та 6-ї.

Нагадаємо, в Україні вакцинацію від COVID-19 стартувала 24 лютого, а на Львівщині – 25 лютого. Раніше глава МОЗ був незадовлений темпами вакцинації в Україні.

Зазначимо, що Львівщина отримала 42 200 доз вакцини AstraZeneca (Covishield) для вакцинації від COVID-19. В області збираються провакцинувати понад 1500 медиків, які працюють у лікарнях із хворими на COVID-19.

Згодом в області відкрили реєстрацію на COVID-щеплення для лідерів громадської думки. Станом на 13 березня на вакцинацію зголосилися 260 осіб.

Додамо, з початку вакцинальної кампанії проти COVID-19 вже 53,155 українців щепилися першою дозою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *