ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили ще 197 випадків covid

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок 23лютого у Львівській області 76 630 підтверджень випадки захворювання на COVID-19. Лише за останню добу на Львівщині виявили 197 нових хворих. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

За попередню добу в області провели 739 досліджень на коронавірус, з них – 197 позитивні.

За увесь час COVID-19 підтверджено у 76630 осіб. Померло –  2236 людей (+8 за останню добу). Одужали від коронавірусної інфекції 67870 осіб (+216 за добу).

Нещодавно медики заявили, що на Львівщині коронавірус знову «помолодшав». Якщо ще влітку у лікарнях переважали хворі віком 50+, то вже у середині січня найчастіше стали госпіталізовувати пацієнтів вікової категорії 35-59 років.

Через збільшення важкохворих пацієнтів із Covid у львівській лікарні швидкої допомоги думають над тим, аби розширювати реанімацію. Сюди дедалі частіше потрапляють пацієнти у важкому стані. Медики кажуть, що тотальне ураження легень у них може прогресувати навіть за кілька годин.

Загалом в Україні циркулюють 5 штамів коронавірусу, на Львівщині виявили лише один – штам В1.1, який належить до лінії китайського походження. Про циркуляцію в області нового британського різновиду коронавірусу досі відомо не було.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *