ОСТАННІ НОВИНИ

Через снігопад у Львові пропонують зробити в п'ятницю вихідний

Ольга Денисяка

|

Через аномальний снігопад у Львові 11 лютого відбулось позапланове засідання міської комісії з питань надзвичайних ситуацій. Комісія рекомендувала зробити п’ятницю, 12 лютого, вихідним днем або працювати дистанційно. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, комісія ухвалила рішення рекомендувати закладам, установам та підприємствам на території Львова перейти на формат дистанційної роботи або оголосити п’ятницю, 12 лютого, вихідним днем із можливістю відпрацювання у інший день.

Також навчальним закладам доручили перевести у формат чергових груп та класів для тих дітей, яких батьки не маю з ким залишити вдома, а соціальні установи міста перевести на посилений режим роботи. Детальніше про те, які рішення ухвалила комісія, читайте за цим посиланням.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, негода у Львові та області протримається до кінця тижня, тобто до 15 лютого. Найближчим часом мають відновитися сильні снігопади, а температура повітря впаде до -20°C.

Ранок 11 лютого розпочався з сильного снігопаду та транспортного колапсу. Про те, яка наразі ситуація із негодою у Львові та області, дивіться за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *