ОСТАННІ НОВИНИ

Через негоду у школи Львова перевели на дистанційне навчання

Вероніка Рой

|

Через погіршення погодних умов у п’ятницю, 12 лютого, школах та дитсадках Львова призупинять навчальний процес. Проте рекомендовано зробити чергові групи та класи в садочках та школах міста, щоб батьки, які не мають з ким залишити дитину, могли привести її у навчальний заклад. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомила начальниця управління освіти Львова Зоряна Довганик, 11 лютого 27 шкіл Львова проводять навчання дистанційно, у 32 – змішана форма навчання. Ще 68 шкіл здійснюють очне навчання.

«Зараз у школах є приблизно 65% учнів. Переважно в навчальних закладах займаються діти початкової школи, яких нема з ким залишити вдома. Заклади дошкільної освіти працюють всі, однак кількість присутніх дітей в садочках не є більшою за 30%», – повідомили в управлінні освіти.

Як уточнив мер Львова Андрій Садовий під час брифінгу 11 лютого, школи Львова 12 лютого перевели на дистанційне навчання.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, негода у Львові та області протримається до кінця тижня, тобто до 15 лютого. Найближчим часом мають відновитися сильні снігопади, а температура повітря впаде до -20°C.

Попередньо у мерії вирішили, що закривати школи і дитсадки через негоду не будуть, але остаточне рішення щодо формату навчання ще має узгодити дирекція з батьками. Однак через відновлення сильних снігопадів деякі школи Львова планують перейти на дистанційне навчання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *