ОСТАННІ НОВИНИ

Синоптики прогнозують до 20 градусів морозу на Львівщині

Вероніка Рой

|

У найближчі дні на Львівщині синоптики прогнозують морозну погоду разом зі снігом. Також до кінця тижня температура повітря опуститься до 20 градусів морозу. Про це інформує Львівський гідрометцентр.

10 лютого синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, можливий сніг. На дорогах буде ожеледиця. Вночі температура повітря  очікується 4 – 9° морозу, а вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

11 лютого синоптики прогнозують значні опади (дощ з переходом в мокрий сніг та сніг). Також можлива ожеледь, налипання мокрого снігу, а вдень обіцяють хуртовини. На дорогах буде ожеледиця. Синоптики прогнозують впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла, в другій половині дня – зниження до 2 – 7° морозу. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с.

12 та 13 лютого буде хмарна погода з проясненнями. Часом можливий сніг, а також хуртовини. На дорогах – ожеледиця. Температура впродовж доби буде 11 – 16° морозу, вночі 13 лютого при проясненнях – 18 – 20° морозу. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *