ОСТАННІ НОВИНИ

Більшість громадського транспорту виїхало на вулиці Львова

Андрій Котенський

|

На ранок четверга, 11 лютого, попри снігопад на маршрути виїхало 502 одиниці громадського транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Як повідомили в управлінні транспорту, із депо виїхало 108 одиниць електротранспорту, 247 автобусів АТП-1 та 147 автобусів приватних перевізників.

«Станом на 8 год ранку «Львівелектротранс» випустив на маршрути 108 трамваїв та тролейбусів, АТП-1 забезпечило виїзд 247 автобусів, приватні перевізники — 17 автобусів. Випуск машин ще триває. Труднощі є, але транспорт зміг виїхати на маршрути», — розповів начальник управління транспорту Орест Олеськів.

Відтак, випуск електротранспорту станом на 8.00 год становить 94% від плану, автобусів АТП-1 — 95% від плану, автобусів приватних перевізників — 64% від плану.

Львівська міська рада просить власників машин не залишати їх біля тротуарів, щоб не ускладнювати рух громадського транспорту та роботу комунальних служб з очищення доріг та хідників від снігу.

Раніше Львівський портал повідомляв, що 11-12 лютого на Львівщину насувається хуртовина.

Як відомо, 10 лютого, під час засідання штабу з боротьби із наслідками негоди прийняли рішення тимчасово обмежити в’їзд великогабаритного транспорту, який заїжджає у Львів транзитом. Відтак, наразі дозволено лише в’їзд фур, що транспортують продукцію для потреб міста.

Нагадаємо, загалом за три доби, з 6 по 9 лютого, у Львові випало 106% місячної норми снігу. Через сильні снігопади місто опинилось у транспортному колапсі.

За прогнозами синоптиків, негода у Львові та області протримається до кінця тижня, тобто до 15 лютого. Найближчим часом мають відновитися сильні снігопади, а температура повітря впаде до -20°C.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *