ОСТАННІ НОВИНИ

Снігопади на Львівщині: яка ситуація на дорогах області?

Вероніка Рой

|

Проїзд автомобільними дорогами державного значення Львівщини повністю забезпечений. Про це інформує Служба автомобільних доріг Львівщини.

У відомстві зазначають, що впродовж кількох днів шляховики цілодобово працюють у посиленому режимі на автомобільних дорогах державного значення у Львівській області. Вони розчищають дорожнє покриття від снігового покриву та посипають протиожеледними матеріалами.

Відтак станом на ранок 10 лютого на всіх дорогах державного значення проїзд забезпечений. Дорожнє покриття мокре, місцями засніжене.

«У ніч на 10 лютого на всій території Львівської області спостерігалися інтенсивні опади снігу. Для боротьби із снігопадами впродовж ночі підрядні організації вивели на дороги понад 150 одиниць дорожньої техніки та близько двох сотень робітників. З метою ліквідації зимової слизькості використано 1175 тонн піщано-соляної суміші. Для експлуатаційного утримання мережі автомобільних доріг протяжністю 1890,9 км задіяно 9 підрядних організацій», – кажуть дорожники.

Роботи по очищенню доріг не припиняються, тож водіїв просять надавати перевагу в русі дорожній техніці. Також неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Крім цього водіям великогабаритного транспорту радять перечекати негоду на майданчиках для відстою, розташованих вздовж державних доріг. З їх переліком можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків 10-11 лютого Львівщину накриють сильні снігопади. Очікується до 20 см снігу. Крім цього прогнозують до 20 градусів морозу.

Як повідомляв Львівський портал, патрульні поліцейські склали на посадовців Львівщини 16 протоколів за неналежний стан доріг. Зокрема, 10 – у Львові та ще 6 в області.

Зазначимо, впродовж двох днів сильних снігопадів на Львівщині від мешканців області на гарячу лінію надійшло лише 18 скарг щодо неналежного стану доріг.

Додамо, водіїв закликали по можливості утриматися від поїздок, а мешканців області – дотримуватись правил безпеки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Служба автомобільних доріг 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *