ОСТАННІ НОВИНИ

Хуртовини на Львівщині: від мешканців надійшло лише 18 скарг на стан доріг

Ольга Денисяка

|

Впродовж двох днів сильних снігопадів на Львівщині від мешканців області на гарячу лінію надійшло лише 18 скарг щодо неналежного стану доріг. Найскладніша ситуація була у Сколівському, Турківському та Радехівському районах, де падав дощ, який відразу замерзав при мінусовій температурі. Про це від час брифінгу 9 лютого повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, наразі у області забезпечений проїзд до усіх населених пунктів.

«Враховуючи, що в області 6500 кілометрів доріг місцевого значення, то така кількість звернень є хорошим показником. Вчора складна ситуація була у Сколівському, Турківському, Старосамбірському, Радехівському районах, але проїзд до усіх населених пунктів забезпечений», – розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Також він зазначив, що якщо погодні умови будуть погіршуватись, то в області збільшать кількість техніки.

Як повідомляв Львівський портал, патрульні поліцейські склали на посадовців Львівщини 16 протоколів за неналежний стан доріг. Зокрема, 10 – у Львові та ще 6 в області.

Додамо, водіїв закликали по можливості утриматися від поїздок, а мешканців області – дотримуватись правил безпеки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *